To OIKOMARKET προσφέρει επιλεγμένα προϊόντα σε μοναδικές τιμές!! Θερμαντικά σώματα, θερμοπομποί, ηλεκτρικά τζάκια, αερόθερμα και άλλα είδη οικιακού εξοπλισμού από μεγάλους κατασκευαστές!!

To OIKOMARKET προσφέρει για σύντομο χρονικό διάστημα επιλεγμένα προϊόντα σε μοναδικές τιμές!! Θερμαντικά σώματα, θερμοπομποί, ηλεκτρικά τζάκια, αερόθερμα και άλλα είδη οικιακού εξοπλισμού από μεγάλους κατασκευαστές!!

ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ - ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΙ - ΑΕΡΟΘΕΡΜΑ

THERMOVAL T19 2000W με WiFi Ψηφιακός Θερμοπομπός

139,00

Ο θερμοπομπός Thermoval T19 είναι ένας ηλεκτρονικός ψηφιακός θερμοπομπός – μια ιδανική συσκευή που θερμαίνει χωρίς να ξηραίνει τον αέρα. Η λειτουργία του θερμοπομπού ελέγχεται από ηλεκτρονικό θερμοστάτη και η ρύθμισή του γίνεται απλά μέσω πλήκτρων και ενδείξεων στην ψηφιακή οθόνη της συσκευής. Γρήγορος και εύκολος χειρισμός του θερμοπομπού από απόσταση μέσω WiFi, με χρήση της εφαρμογής Tuya Smart για κινητές συσκευές. Ο σχεδιασμός του επιτρέπει τοποθέτηση τόσο στο δάπεδο όσο και σε τοίχο σε κάθε τύπο δωματίου.

DIMPLEX GFP 200EW (2,0kW) Ηλεκτρονικός Θερμοπομπός

330,00

Ο GFP EW είναι η νέα γενιά θερμοπομπών της Dimplex, για τους χρήστες που αναζητούν ξεχωριστό design και κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Η διακριτική και κομψή πρόσοψη του GFP EW από λευκό γαλακτόχρωμο κρύσταλλο ταιριάζει άψογα και προσδίδει καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα σε οποιονδήποτε χώρο. Η θερμότητα μεταδίδεται από τις επάνω περσίδες που δεν είναι ορατές, το κρύσταλλο καλύπτει όλη την μπροστινή επιφάνεια. Οι θερμοπομποί GFP EW συνδυάζουν τις τελευταίες προηγμένες τεχνολογίες με σκοπό να προσφέρουν οικονομική και άμεση θέρμανση με τον μέγιστο έλεγχο θερμοκρασίας στον χώρο και μεγάλη ασφάλεια.

Dimplex IRP 300W Σώμα Υπέρυθρης Θέρμανσης

180,00

Σώμα υπέρυθρης θέρμανσης με πολύ κομψή σχεδίαση και κατασκευή από Premium υλικά. Προσφέρει έναν πολύ οικονομικό και αποδοτικό τρόπο θέρμανσης ενώ κατανέμει ομοιόμορφα τη θερμότητα στο χώρο χάρη στην υπέρυθρη ακτινοβολία. Είναι ένα σώμα που δε θυμίζει σε τίποτα το είδος των θερμαντικών σωμάτων κι επίσης μπορεί να τοποθετηθεί ως στοιχείο διακόσμησης σε ένα χώρο λόγω της μοντέρνας αισθητικής του.

Κεραμικό Αερόθερμο EWT Maxi HC B

169,00

Το κεραμικό αερόθερμο EWT MAXI HC παρέχει δυνατότητα θέρμανσης και ψύξης από την ίδια συσκευή. Λειτουργεί ως αερόθερμο και ως ανεμιστήρας, με δυνατότητα περιστροφής και μεγάλη οθόνη LCD. Με τη λειτουργία ECO το επίπεδο θέρμανσης προσαρμόζεται σύμφωνα με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος για εξοικονόμηση ενέργειας.

Dimplex CMV 1200R Mirror (1,2kW) Ηλεκτρική Πετσετοκρεμάστρα

549,00

Η θερμαινόμενη πετσετοκρεμάστρα DIMPLEX CMV 1200R MIRROR με φινίρισμα καθρέφτη και μπάρες σε στυλ χρωμίου για να στεγνώνουν γρήγορα και εύκολα οι πετσέτες σας, αποτελεί ιδανική επιλογή για πλήρη ή συμπληρωματική θέρμανση λουτρού. Παρέχει θερμότητα μέσω ακτινοβολίας ενώ διαθέτει και επιπλέον αερόθερμο για ενίσχυση της θέρμανσης. Ο κομψός και μοντέρνος σχεδιασμός σε συνδυασμό με την θερμαντική της ικανότητα, την καθιστούν εντυπωσιακή προσθήκη σε κάθε μοντέρνο μπάνιο.

Dimplex PFH 30e (3kW) Επαγγελματικό Αερόθερμο Τοίχου

160,00

Βιομηχανικό αερόθερμο τοίχου το οποίο λόγω των χαρακτηριστικών του καθίσταται πολύ ασφαλές και ικανό να θερμάνει το χώρο σας. Είναι αποδοτικό χάρη στη χαμηλή του κατανάλωση και διαθέτει χειριστήριο, πράγμα που κάνει πολύ εύκολη τη χρήση και τον προγραμματισμό του.

Αεροκουρτίνα DIMPLEX AC3N Ηλεκτρικά Θερμαινόμενη 60,5cm

180,00

Η αεροκουρτίνα Dimplex AC3N παρέχει πολυκατευθυντική, ισχυρή και αποτελεσματική θέρμανση πάνω από την είσοδο καταστημάτων, γραφείων και σχεδόν κάθε μικρής πόρτας. Με μέγιστη ισχύ θέρμανσης 3kW, προσφέρει ένα θερμό καλωσόρισμα για να παραμένουν οι πόρτες ανοιχτές σε πολλές εμπορικές εφαρμογές. Ρύθμιση της θέρμανσης σε δύο επίπεδα 50% και 100% της μέγιστης. Δυνατότητα λειτουργίας χωρίς θέρμανση σαν ανεμιστήρας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

Xpelair XPAP6 (50W) Καθαριστής Αέρα

199,00

Καθαριστής αέρα 6 σταδίων. Κατάλληλος για κλειστούς χώρους όπου αυξάνεται το διοξείδιο του άνθρακα και η ποιότητα του αέρα δεν είναι σε επιθυμητό επίπεδο. Μπορεί εύκολα και γρήγορα να προγραμματιστεί πλήρως μέσω του χειριστηρίου που διαθέτει και η LCD οθόνη παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο χρήστη. Επίσης μπορεί να λειτουργεί χωρίς την παρέμβαση χρήστη, σε αυτόματη λειτουργία χάρη στον αισθητήρα ποιότητας αέρα. Ιδανικός για σπίτια, διαμερίσματα και μεμονωμένα δωμάτια.

Kospel POC.D 10 INOX Θερμοσίφωνας 10lt, 2kW

190,00

Ο μονοφασικός θερμοσίφωνας Kospel POC.D-10 INOX αποτελεί ιδανική επιλογή για παροχή ζεστού νερού χρήσης σε μόνιμες ή εξοχικές κατοικίες και επαγγελματικού χώρους, καθώς καταναλώνει ελάχιστο ρεύμα μόνο για να ζεστάνει ποσότητα νερού 10 λίτρων που θα χρησιμοποιηθεί, διαθέτει διακόπτη ρύθμισης θερμοκρασίας και βαθμό προστασίας IP24.