Η εταιρεία

Η SolarVenti είναι μια μικρή και αποτελεσματική εταιρεία παραγωγής στη Δανία με 17 εργαζόμενους πλήρους απασχόλησης. Έχουμε αφιερώσει τη δουλειά μας για την ανάπτυξη και τη βελτίωση των προϊόντων ηλιακών αερόθερμων για θέρμανση και εξαερισμό και αναζητούμε συνεχώς νέες και εξυπνότερες λύσεις.
Η εταιρεία ξεκίνησε την ανάπτυξη και πώληση ηλιακών αερόθερμων ως οικογενειακή επιχείρηση το 1981 με την επωνυμία «Aidt». Πολλά χρόνια έρευνας για τον ηλιακό αέρα οδήγησαν στην ανάπτυξη ενός νέου προϊόντος συλλογής αέρα το 2001, το οποίο και οι δύο είχαν ενσωματωμένο ανεμιστήρα και ηλιακό φωτοβολταικό στοιχείο – ήταν κάτι που ο κόσμος δεν είχε ξαναδεί.

Ήταν η αρχή του ηλιακού αερόθερμου SolarVenti, με τη διάτρητη πλάτη του να παρέχει την απαραίτητη ροή αέρα και ταυτόχρονα να επιλύει όλα τα πιθανά προβλήματα όπως. υπερθέρμανση του ηλιακού στοιχείου και αντικατάσταση του φίλτρου ταυτόχρονα. Το SolarVenti έκτοτε έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην Ευρώπη, την Κίνα, την Ιαπωνία, την Αυστραλία και τον Καναδά και τις Ηνωμένες Πολιτείες, καθώς και σε ολόκληρη την Ευρασία (συμπεριλαμβανομένης της Ρωσίας).

Με την αλλαγή του ονόματος από “Aidt” σε “SolarVenti” το 2006, έγινε σαφές σε αυτό που θέλαμε να επικεντρωθούμε στο μέλλον – να παράγουμε, να πουλάμε και να βελτιώνουμε το δικό μας πατενταρισμένο σύστημα ηλιακού αερόθερμου. Σήμερα συνεργαζόμαστε με μηχανικούς και εταιρίες στη Δανία και εξάγουμε ταυτόχρονα σε 30 χώρες παγκοσμίως.

Εμείς εδώ στην Sieline πιστοί στην εταιρική μας φιλοσοφία για λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας και βιώσιμης ανάπτυξης στον οικιακό τομέα, εκπροσωπούμε αποκλειστικά στην Ελλάδα την Solarventi με συνέπεια και αξιοπιστία.