Η εταιρεία

Η Kospel ιδρύθηκε το 1990. Σήμερα, είναι ένας από τους μεγαλύτερους Ευρωπαίους παραγωγούς ηλεκτρικών ταχυθερμοσιφώνων – ταχυθερμαντήρων, δεξαμενών αποθήκευσης ζεστού νερού και εναλλάκτες, αντλιών θερμότητας, ηλιακών συλλεκτών και ηλεκτρικών λεβήτων. Είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στην καινοτομία, τις σύγχρονες τεχνολογίες και την ποιότητα. Διαθέτει 4 σύγχρονες μονάδες παραγωγής στην Πολωνία και τα προϊόντα της είναι γνωστά σε 57 χώρες του κόσμου. Μια τέτοια εντυπωσιακή επιτυχία είναι δυνατή χάρη στην εστίαση στην καινοτομία, την ανάπτυξη της τεχνολογίας καθώς και την ποιότητα και το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών.

Αποστολή

Η αποστολή της Kospel είναι να παρέχει με τα προϊόντα της μία καθαρή και άνετη λύση για ζεστό νερό και θέρμανση ηλεκτρικά. Η ιδέα αυτή προσαρμόζεται τέλεια με τους ηλεκτρικούς λέβητες και ηλεκτρικούς ταχυθερμοσίφωνες. Εφαρμόζοντας τις τελευταίες τεχνολογίες και υψηλά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας τα προϊόντα της Kospel διακρίνονται για την λειτουργικότητα, ασφάλεια, ενεργειακή απόδοση και καθαρότητα. Ο συνδυασμός της ηλεκτρικής ενέργειας από ΑΠΕ δίνει στα προϊόντα αυτά μεγαλύτερη υπεραξία.

Όραμα

Θέλουμε να γίνουμε ο σημαντικότερος Ευρωπαίος παραγωγός καινοτόμων, εξοικονόμησης ενέργειας και φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων θέρμανσης.